Tango en flamenco in Het Concertgebouw

Geniet in Het Concertgebouw van een zomer vol wervelende, ontroerende en feestelijke concerten. Van zwoele tango tot vurige flamenco, tijdens de Robeco SummerNights zijn er vier concerten met een Spaans tintje.

Dinsdag 3 juli
Piazzolla’s tango door het Isabelle van Keulen Ensemble

Zinderende tango’s van de grote vernieuwer Astor Piazzolla: het Isabelle van Keulen Ensemble is terug met een derde album en concert. In Ángeles y Diablos belicht het kwartet de lichte en donkere kant van de tango.

Dinsdag 17 juli
Arabella Steinbacher in Ravel en Saint-Saëns

Het wervelende Orchestre Philharmonique de Marseille komt met violiste Arabella Steinbacher. Haar versie van Ravels Tzigane is een triomf, schreef BBC Music Magazine. Verder hoort u delen uit Bizets Carmen-suites.

Vrijdag 20 juli
Flamencogrootheid Vicente Amigo

De Andalusische gitarist Vicente Amigo in een zinderend flamencoconcert. Latin Grammy-winnaar Amigo en band brengen, compleet met dans, de traditionele flamenco helemaal naar nu. Gepassioneerd, vurig en sensueel: het ultieme zomerconcert.

Dinsdag 24 juli
Spaanse zomernachten met Falla en Jorge Luis Prats Pianist

Jorge Luis Prats en het Orchestre Philharmonique de Monte Carlo in een warmbloedig zomers programma. Laat u meevoeren naar de Spaanse landschappen en bloeiende tuinen van Falla, Chabrier, Delius en anderen.

Maak uw zomeravond compleet!
Lekker eten en samen naar een concert: een ideale zomeravond in het Robeco Summer Restaurant in de prachtige Spiegelzaal van Het Concertgebouw. Of… na afloop van het concert in het Concertgebouw Café nog even napraten onder het genot van een zomers drankje en een hartige snack. Informatie over deze arrangementen vindt u hier!

  • Website gerealiseerd door TwinDigital