Reisgids Asturië & Cantabrië nu verkrijgbaar!

29-07-2019 | Deze week is de reisgids ‘Asturië & Cantabrië – een natuurlijk paradijs aan de groene kust’ van Danny Valen verschenen bij Edicola Uitgeverij

Asturië en Cantabrië: het natuurlijke paradijs aan de groene kust van Noord Spanje. Een droomland volgens auteur Danny Valen. Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en is hij werkzaam als journalist.

In deze gids wordt de reiziger meegenomen en geïnformeerd over het oudste nationale park van Spanje, de Picos de Europa. Daarnaast worden ontdekkingen gedeeld zoals verscholen stranden, hoge kliffen, niet toeristische bergdorpjes, gebouwen ontworpen door Gaudi, Vlaamse kanonnen en pré-romaanse kerken.

Het ‘Turismo Rural’ is sterk in opkomst en ook in Asturië en Cantabrië is het plattelandstoerisme de laatste jaren sterk gegroeid. Reizigers slaan de alom bekende steden en badplaatsen over om het binnenland van Spanje te ontdekken. Kortom: een informatieve en praktische reisgids voor reizigers die het (niet toeristische) groene Spanje willen ontdekken!


Over de auteur

Al bijna tien jaar wonend aan de Cantabrische kust is Danny reisleider, schrijft hij over zijn reizen in zijn persoonlijke blogs en is hij werkzaam als journalist. Lees nog meer over Danny’s avonturen in zijn blog Spaans Bloed.

Bestel ‘Asturië & Cantabrië’ hier!

 

  • Website gerealiseerd door TwinDigital