Adverteren

Bladformule
Sinds begin 2017 brengt Edicola Magazines het magazine Por Favor – het  mooiste van Spanje uit, dat vier maal per jaar het beste van dit mooie land presenteert in woord en beeld. Een fraaie glossy  boordevol interviews, artikelen en beschouwingen op het gebied van reizen, natuur, kunst & cultuur, culinair,  sport, politiek en design.  Een zowel vanuit Spanje als Nederland werkende redactie signaleert de beste locaties, leukste steden, lekkerste restaurants, aantrekkelijkste eilanden, mooiste stranden en laat de meest interessante artiesten, kunstenaars, schrijvers,  sporters en politici aan het woord. Pakkende artikelen, schitterend fotomateriaal en een uitnodigende vormgeving zorgen voor een zeer welkome aanvulling voor de in Spanje geïnteresseerde lezer.

De lezers
De lezers van Por Favor zijn 30 jaar en ouder, behoren tot de hogere welstandsklassen, zijn HBO /WO geschoold, geïnteresseerd in Spaanse gastronomie, design, kunst, architectuur en cultuur, voelen zich sterk verbonden met Spanje, hebben voorkeur voor Spaanse producten en kennen een serieuze oriëntatie op een (tweede) huis in Spanje.

Bereik
Por Favor verschijnt in een oplage van 14.600 exemplaren. Verspreiding via abonnees en losse verkoop in Nederland en Vlaanderen.

Meer weten over onze mogelijkheden? Volg voor meer informatie onderstaande link.

por favor

  • Website gerealiseerd door TwinDigital