Reisgids ‘Andalusië – Rondreis langs de mooiste plekjes’ nu verkrijgbaar

Deze week is de reisgids ‘Andalusië – Rondreis langs de mooiste plekjes’ bij Edicola Publishing b.v. verschenen. In dit boek nemen Suzanne Caes en Walter Bouwen de lezer mee op hun tochten en verhalen ze informatief over de must sees en de minder bekende plekjes van Andalusië. Dit werk is een leidraad voor iedereen die op eigen houtje Andalusië wil verkennen.

In 2011 maakten de auteurs hun eerste rondreis langs de Pueblos Blancos in Andalusië en sindsdien zijn Caes en Bouwen helemaal gecharmeerd door deze prachtige regio. Van Ayamonte in het westen tot Mojacar, en van Tarifa in het uiterste zuiden tot Cazorla in het noorden, onderweg ontdekken ze telkens weer andere interessante plekjes.

Ruige bergketens, uitgestrekte zandstranden, verzengende woestijn, diepblauwe binnenmeren, zompig moerasland, Andalusië heeft het allemaal. Een rondreis door Andalusië is dan ook een aangename aaneenschakeling van schitterend historisch erfgoed, adembenemend mooie natuur en heerlijk authentieke dorpjes.

Over de auteurs
Uit puur enthousiasme begonnen Caes en Bouwen in 2014 met het schrijven van columns en verhalen. Sinds 2016 hebben ze hun eigen plekje nabij Alcaucin en vertoeven ze nog vaker in Andalusië, want: “Hoe vaker we hier komen, hoe liever we hier zijn”.

Prijs € 19,95
Omvang 160 pag.
Binding Paperback

 

Bestel ‘Andalusië – Rondreis langs de mooiste plekjes’ hier!

  • Website gerealiseerd door TwinDigital